Blogger Widgets

Keresés ebben a blogban

Betöltés...

2013. augusztus 30., péntek

Tudj meg mindent Austinról és Ally-ről!

Kövesd Austin&Ally életét két héten keresztül, dupla epizódokkal a Disney Csatornán

A Disney Csatorna egy különleges meglepetéssel készül az Austin&Ally rajongóknak, hiszen két héten keresztül dupla epizódokkal követhetjük nyomon Austin Moon, az extrovertált énekes és Ally Dawson a félénk, ám rendkívül tehetséges ifjú dalszerző életét. Ha lemaradtál volna az első évadról, akkor itt az idő, hogy bepótold.

Az Austin&Ally maraton nyitóepizódjában a srácoknak egy hatalmas kihívással kell szembe nézniük, ami nem más, mint Ally lámpaláza. Austin, miután óriási sikereket ért el Ally számával, úgy érzi, hogy valahogy kompenzálnia kell a lány szívességét, ezért egy rádióinterjú alkalmával mesél Allyről, és az ő óriási tehetségéről. A Dj kapva kap az alkalmon és meghívja a párt egy közös produkcióra, aminek persze Ally cseppet sem örül.


Csatlakozz szeptember 2., hétfőtől, szeptember 13., péntekig minden hétköznap 16:25-től az Austin&Ally maratonhoz, és izgulj a Disney Csatornával együtt a párosért!

2013. augusztus 25., vasárnap

Kutyák kontra macskák hétvége a Disney Csatornán

Az augusztus 31-én és szeptember 1-jén az állatok beveszik a Disney Csatornát

Mindenki szereti az állatokat, főleg az ellenállhatatlan kutyákat és macskákat. Épp ezért a Disney Csatorna egy különleges hétvégével ünnepli meg a legnépszerűbb házi kedvenceket, így az augusztus 31-i hétvége csak róluk fog szólni. Mindegy, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereted jobban, kapcsolj a Disney Csatornára, ahol minden állatbarát megtalálhatja kedvenc műsorát.

Ha kutya barát vagy, akkor semmiképpen se hagyd ki az Eb és a Web maratoni vetítését a hétvégén, hiszen a rosszcsont Stan ismét izgalmas kalandokba keveredik. Majd ismerd meg Boi pörgős New York-i életét a Sharpay csillogó kalandjaiban.

A macskarajongók sem fognak unatkozni a hétvégén, hiszen a Disney Csatorna a klasszikus Macskarisztokraták mellett egy lélegzetelállító dokumentumfilmmel is készül, az Afrikai Macskákkal, amely egy gepárd és egy oroszlán család életét követi nyomon a veszélyes afrikai szavannákon.

Ne hagyd ki ezt a különleges hétvégét, és kapcsolj, akár kis házi kedvenceddel együtt, a Disney Csatornára augusztus 31-én, szombaton és szeptember 1-jén, vasárnap 11:00 órától!

2013. augusztus 20., kedd

Testcserés támadás a Disney Csatornán

Különleges összeállítás 2013. augusztus 24-én, szombaton 08:35-től

A Disney Csatorna legnépszerűbb szereplői őrült műsorokkal készülnek a nyár egyik utolsó, gondtalan hétvégéjére. Jessie, Austin&Ally, a Zsenipalánták, Indul a Risza!, valamint az Eb és a web sztárjai ismét kibújnak a bőrükből, hogy felforgassák maguk körül a világot.

A Disney Csatorna kedvenc szereplői nagy bajba keverednek a hétvégén: Jessie-éknél áll a bál, ugyanis Zurinak kell eljátszania Jessie szerepét a Macbethben, Tyler és Stan pedig Avery filmjében cserélnek szerepet. A többi sztárcsemete sem unatkozik, Jennings-James család háza táján sem egyszerű az élet, ugyanis Avery az iskolai feladat kapcsán úgy dönt, hogy forgat egy kisfilmet Stanről. A titokra azonban nem derülhet fény, ezért Tyler testére is szükség van…

Ha kíváncsi vagy, milyen vicces helyzeteket okoz a testcserés kalamajka, és hogyan másznak ki kedvenceink a slamasztikából, akkor kapcsolj augusztus 24-én, szombaton 08:35-től a Disney Csatornára!

2013. augusztus 19., hétfő

Ismerd meg a Zsenipalánták stábját és titkait!

Augusztus 19. és augusztus 23. között minden hétköznap összecsapnak Disney Csatorna Zsenipalántái


Kíváncsi vagy milyen ügyesek a Zsenipalánták, ha nem a saját terepükön kell bizonyítaniuk? Esetleg kíváncsi vagy a sikersorozat kulisszatitkaira? Akkor augusztus 19-től egészen augusztus 23-ig a Disney Csatornán a helyed, ahol a Zsenipalánták rendhagyó versenyszámokban mérik össze tudásukat, vagy éppen eddig féltve őrzött forgatási titkokat árulnak el a nézőknek.


A nagy ügyességi verseny és agytorna egy héten keresztül szórakoztatja majd a nézőket minden hétköznap reggel. Ha kíváncsi vagy Chyna, Olive és Fletcher eddig rejtett képességeire, vagy egyszerűen csak szeretnéd jobban megismerni a Zsenipalánták szereplőit, akkor mindenképp a Disney Csatornán a helyed.
A héten ugyanis nem csupán vicces és furcsa versenyszámokban mérik össze tudásukat, de mikrofont is ragadnak, és meginterjúvolják egymást, vagy éppen eddig féltve őrzött forgatási titkokat fednek fel a nézőknek.


Ha szereted a versenyt, a titkokat és a vicces sztorikat, augusztus 19.,hétfőtől augusztus 23.,péntekig várunk a Disney Csatornán minden  hétköznap 09:20-kor!

2013. augusztus 18., vasárnap

STRAMM – A kémkutya, új részekkel!Hétfőtől péntekig 11:40-től, kezdés augusztus 19-én

Dudley Kutyus, a lökött, de lelkes kutya, egyszerre a titkos ügynök szerepében találja magát, amikor a szupertitkos bűnmegelőző szervezet, a STRAMM kötelékébe kerül. Partnere Kitty Katswell, a szuperkém macskanő, aki bámulatos kung fu- és fegyverszakértő. Természetesen nem jönnek ki túl jól, de együtt védelmezik városukat, Petropolist és a világ többi részét a gonosz állati szervezettől, a DOOM-tól. Tíz vadonatúj rész új STRAMM kalandokkal, melyekben:
-          Dudley egy fiatalító fegyverrel véletlenségből eltalál más STRAMM ügynököket, akik folyamatosan továbbfiatalodnak, hacsak Dudley vissza nem szerzi a fegyvert Snaptraptől.
-          Dudley kiköltözik a mamája házából, s új szobatársával, Partpansszal (ami nyilván nem Snaptrap visszafelé betűzve!) egy faházba költözik. Dudley mit sem sejt, Partpans pedig mindent megtesz, hogy megszabaduljon tőle.
-          Kewick egy találmányon dolgozik, amely lehetővé tenné a STRAMM ügynökök számára, hogy láthassák a Kaméleont, minden körülmények között. A Kaméleon megneszeli ezt, és próbálja megszerezni az eszközt, ezért Dudley-vá változik és meggyőzi, hogy ő a jövőbeli énje.
-          Dudley és Kitty megsajnálja Snaptrapet, aki nevetségessé vált a családja előtt, és le akarja nyűgözni őket egy megrendezett letartóztatással a Snaptrap családi összejövetelen.
-         Csitt, kutyus! Dudley hangereje mindig bajba sodorja a STRAMM-ot, így Keswick kifejleszt egy gallért, hogy Dudly hangját elnémíthassák. Igen ám, de mikor Dudley látja, hogy a Köpenyes Hal a város elárasztását tervezi, senkinek sem tud róla szólni.
Hápi szülinapja: Dudley elhatározza, hogy a szülinapi buliját Hápi új szórakozóhelyén tartja.

2013. augusztus 16., péntek

TájékoztatásMostantól teljes havi tvműsort fogunk feltölteni;frissítés minden hónap elején.Jelenleg már elérhető az augusztusi műsor a megfelelő fül alatt.

2013. augusztus 14., szerda

Premierek szeptemberben a Nickelodeon-on

STRAMM-A kémkutya:
2013.09.02(Hétfő) 11:40 2x12
2013.09.03(Kedd) 11:40 2x13
2013.09.04(Szerda) 11:40 2x14 
2013.09.05(Csütörtök) 11:40 2x15 
2013.09.06(Péntek) 11:40 2x16

Madagaszkár pingvinjei:
2013.09.09(Hétfő) 18:25 3x11 
2013.09.10(Kedd) 18:25 3x12 
2013.09.11(Szerda) 18:25 3x13 
2013.09.12(Csütörtök) 18:25 3x14
2013.09.13(Péntek) 18:25 3x15 

Dóra,a felfedező:
2013.09.27(Péntek) 10:00 7x17 

2013. augusztus 13., kedd

Jessie különös titkai

                         Augusztus 12-től 18-ig a Disney Csatornán fény derül a bébiszitter titkairaAz augusztus 12-i héten a Disney Csatorna hatalmas meglepetéssel készül a Jessie rajongóknak, hiszen a dupla epizódokon kívül, Jessie bevezeti őket a bébiszitterkedés rejtelmeibe. Ráadásul a hétvége során a sorozat szereplői kalauzolják végig a nézőket a díszletek között, és még néhány kulisszatitkot is megosztanak.Jessie hete nem egy átlagos hétfővel indul, Halloween kapcsán szörnyű történetek kapnak szárnyra egy gonosz dadáról. A fiúk fantáziája természetesen elszabadul, és meg vannak győződve arról, hogy csakis Jessie-ről lehet szó. A lány semmit sem sejt a pletykáról, és nem tudja, hogy a gyerekek miért viselkednek vele ilyen furcsán.

A hét pedig még további bonyodalmakat is tartogat a család számára, hiszen Emma elkezdi az iskolát, a gyerekek édesanyjának pedig divatbemutatója lesz, ami fenekestől felfordítja a család életét…


Ha lemaradtál a második évad elejéről, akkor itt a lehetőség, hogy bepótold. Ráadásul a héten mindent megtudhatsz Jessie-ről a Disney Csatornán augusztus 12., hétfő és augusztus 18., vasárnap között, minden nap 10:10-től!

Robot és Mumus – új részek!

Hétfőtől péntekig 19:15-től, kezdés augusztus 12-én

A sorozatban a leglehetetlenebb páros, Robot, az önjelölt gépzseni és Mumus, a mindig derűs élőlény barátságát és kalandjait követhetjük. A két cimbora egy különös világ lakója, ahol robotok és szörnyek, avagy gépek és élőlények élnek egymás mellett, s összeköti őket a szalonna iránti rajongás. A fáradhatatlanul törekvő Robot és a szinte már kórosan vidám Mumus elválaszthatatlan barátsága még gyerekkorukban szövődött, és azóta is együtt próbálják meglelni helyüket a világban. Nézd meg az új részeket, melyekben:
  • Mumus arra ösztökéli Robotot, hogy vizsgáltassa meg a sebet, amit Marf harapása okozott, de ő inkább elviseli a robik egyre rosszabbodó tünetetit, mint hogy felfedje titkolt rettegését az orvosoktól.
  • Nagyi 10010-t kézről-kézre adják, míg végül eltűnikígyhát Roboton múlik, hogy megtalálja-e, mielőtt a mamája rájön.
  • Robot rájön, hogy Mumus gyerekkori bálványa, Li'l Lugnuts, egy megátalkodott tolvaj, de képtelen összetörni Mumus szívét az igazsággal, így végül mindketten belekeverednek Li'l Lugnuts gaztetteibe.
  • Robot és Mumus hadilábon állnak egymással, miután találnak egy száz dollárost a földön. Mumus a jogos tulajdonost akarja felkutatni, míg Robot a legújabb őrületre, egy Kacagó Botra akarja költeni a pénzt.
  • Robot és Mumus színes tévére gyűjt, s némi extra bevétel reményében egy titokzatos csomagot szállít le gyanús alakoknak. Túl későn eszmélnek rá, hogy valami nagyobb dologba bonyolódtak.
  • Mikor úgy tűnik, hogy J.D. odavan Gartért, Robot igyekszik leleplezni Gart valódi arcát, miközben Mumus a végsőkig ragaszkodik az igaz szerelem eszményéhez.
  • Robot és Mumus saját szalonnafákat ültet, hogy soha ki nem apadó készletük lehessen kedvenc ételükből - a SZALONNÁBÓL!
  • Tetőfokára hág a feszültség, amikor Robot és Mumus is meghívja családját, hogy együtünnepeljék otthonukban a szalácsonyt.
  • Amikor kiderül, hogy Mumus éjjeli dühöngéstől szenved, a srácok elhatározzák, hogy jelentkeznek egy dühkezelő tanfolyamra.
  • Barátságos versenyből féktelen összecsapás válik, amikor Robot és Mumus J.D. és Spitfire ellen mérkőzik kedvenc vetélkedőjükben.

2013. augusztus 8., csütörtök

Szeptemberi műsorajánló-Disney Csatorna

MINDEN AUSTINRÓL
Hétköznaponként 2-ától hétfőtől 13-a péntekig 16:25 és 21:40.
Premier epizódok: 2-án hétfőn 16:25 és 16:50,
Ismétlése 7-én és 8-án 10:30-kor, 15:25-kor és 19:30-kor.
Most minden Austinról szól - a Disney Csatorna 2 hétig dupla epizódokat sugároz hétköznaponként. Nézd meg, mi történik ezzel a fiatal, lelkes énekessel, aki szinte egyik pillanatról a másikra lett internetes szenzáció. Szórakoztató, elképesztően tehetséges fiú, a tánc és az éneklés csak néhány a nagyszerű képességei közül.
Ne hagyd ki!

TENGERPARTI TINI MOZI PREMIER
Premier 14-én szombaton 11:00-kor.Ismétlés ugyanazon a napon 19:30 -kor, 15-én vasárnap  14:30 -kor és 20:40-kor, 16-án hétfőn 20:00 -kor.
Szeptember 14-én a Disney Csatorna levetíti legújabb saját készítésű filmjét! A cselekmény a nyár utolsó napján kezdődik, amikor is McKenzie (Maya Mitchell) nyugodt élete a feje tetejére áll: bentlakásos iskolába költözik, hogy ezzel családja álmát valóra váltsa, és elit iskoláztatásban legyen része. Amikor azonban Bradyvel (Lynch) belekeverednek egy musicalbe, ami a hatvanas években játszódik, és a szörfdeszkások és a biciklis bandák közötti rivalizálásról szól, ráadásul szerelem is keveredik a dologba, a lány nagyon izgatottá válik a nyár vége miatt. Nem szabad azonban arról sem megfeledkeznie, hogy haza kell térnie, hogy ígéretét az iskolával kapcsolatban megtartsa.
Ne hagyd ki!

2013. augusztus 6., kedd

Premieráradat szeptemberben a Disney CsatornánIgazi premieráradattal készül az ősz első hónapjára a Disney Csatorna.Lássuk hát mivel készülnek.Először is a hónap legfontosabb premierje a Tengerparti tini mozi 14.-ei premierje,mely 11:00-kor lesz,ezt követően pedig egy új sorozatba tekinthetünk be,ami egyelőre(és lehet ez is marad)  magyar cím nélküli.Ez a sorozat Wolfblood címet viseli.További filmpremierek:Hercules(09.07 11:00) és High School Musical 3-Végzősök(09.28 11:00).Fontosabb premierk még a hónapban:Zsenipalánták 3.évad és Phineas és Ferb 4.évad.Ezek mellett a legtöbb sorozatból új résszel készül a csatorna.
Részletek a Tovább mögött!

2013. augusztus 4., vasárnap

Megérkezett a Harcra fel! második évadaÉvad premier augusztus 10-én, szombaton 13:05-től a Disney Csatornán

A Harcra fel! második évada rengeteg új kalanddal várja a rajongókat augusztus 10., szombattól.  Ruby-nak robotokkal kell összemérnie karate tudását, Milton pedig kivételes tehetségének köszönhetően a Seaford iskola új futballsztárjává válik. Ám az ellenfél csapatánál sokkal nagyobb kihívással kell szembenéznie: a kérdés, vajon a könnyen jött siker mellett képes lesz-e önmaga maradni.


A második évad legelső részében Rudy-nak keményen meg kell küzdenie azért, hogy visszaszerezze az állását, miután a híres karate mester, Bobby Wasabi egy futurisztikus robot sensei-jel, a Wasabitron 3000-el helyettesíti őt. Időközben Milton és Eddie is megépítik saját robotjukat, a Miltonator-t.
A második évad soron következő epizódjában a Seaford sulinak sürgősen egy új hátvédre van szüksége. Milton Jack-et jelöli ki a feladatra, ám hamar rájön, hogy még a labdát sem képes elhajítani. Amikor Milton rúgótehetségére – legnagyobb megdöbbenésére – fény derül, ő lesz a focicsapat sztárja. Ám a könnyen jött siker hamar a fiú fejébe száll, és már-már úgy tűnik, elfelejti, hogy kik az igazi barátai!

Ha nem akarsz lemaradni az évadnyitó premierről, kapcsolj augusztus 10-én, szombaton 13:05-től a Disney Csatornára, és legyél az elsők között, akik újabb kalandokon kísérhetik el a Harca Fel! kedvenceit!